Το καλάθι σας είναι άδειο.
  ()

You have no items in your shopping cart.

Μεταφορικά & Επιστροφές

Αποστολές Προϊόντων 
Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με συνεργαζόμενη εταιρεία courier . Η παραγγελία σας παραδίδεται σε στην διεύθυνση που θα δηλώσετε ως  τόπο αποστολής, μέσα σε 2 εργάσιμες ημέρες .  Το κόστος μεταφοράς είναι 5 € για όλη την Ελλάδα . 
 
Επιστροφές Προϊόντων
To www.goalkeeperstar.com δίνει τη δυνατότητα επιστροφής και αντικατάστασής του από άλλο ή από το ίδιο σε διαφορετικό μέγεθος, εάν είναι διαθέσιμο. Η αντικατάσταση του προϊόντος θα γίνεται δεκτή μόνο στην περίπτωση που το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί και η συσκευασία του παραμένει στην αρχική της κατάσταση. 
Η αίτηση για αντικατάσταση γίνεται μέσω mail ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) ή τηλεφωνικά ( +30 6972 645 300).  Αφού γίνει δεκτή η αίτηση αντικατάστασης,  το νέο προϊόν αποστέλλεται χωρίς να χρειαστεί να μας αποστείλλετε το επιστρεφόμενο. Οταν η εταιρεία courier φτάσει στο χώρο του πελάτη αφήνει το νέο προϊόν και παίρνει το επιστρεφόμενο  Σε αυτή την περίπτωση το κόστος μεταφοράς του προϊόντος βαρύνει τον πελάτη και είναι 5 ευρώ  χωρίς να χρειστεί να πληρώσετε κάτι επιπλέον για την μεταφορά του επιστρεφόμενου προϊόντος.
Adv4